Onze Werkwijze

Wij hechten veel waarde aan duidelijke afspraken. Deze duidelijkheid verschaffen wij door vooraf het werk zo nauwkeurig mogelijk op te nemen. Op basis van een eerste bezoek ontvangt u een vrijblijvende offerte alsmede een schetsplan. Aan de hand van dit schetsplan kunt u bij een regionale sanitair- of keukenspecialist uw keuze maken ten aanzien van de materialen en eventuele apparatuur.

In de definitieve offerte nemen wij uw materiaal- en apparaatkeuze op alsmede het werk dat door derden zal worden uitgevoerd. Hierbij kunt u denken aan werkzaamheden van bijvoorbeeld een erkende loodgieter, timmerman, stukadoor of elektricien.

Na uw akkoord, wordt het werk in overleg met u ingepland. Teneinde de overlast zoveel mogelijk te beperken, plannen wij de verschillende werkzaamheden zo nauwkeurig mogelijk in. Hoewel soms meerdere vakmensen aan uw opdracht bezig zijn, blijft Johnnie Harms uw contactpersoon. Hij draagt er zorg voor dat de opdracht binnen de vooraf afgesproken termijn en tot volle tevredenheid wordt opgeleverd.